Gewoon een geile date gezocht, meer niet.

Prijs:
Gratis
Sinds:
08-12-2020
Gezien:
27
Aantal keer favoriet:
1
Plaats:
Houten
Adverteerder:
FIONA
Beschrijving:
Hoi hoi,


Deze ondeugende dame houdt van (ont)spannende dates waarbij niet op de klok gekeken wordt. Verlangt je naar een gezellige, sensuele dame die de tijd even stil doet staan? Ik laat je even tussen werkelijkheid en fantasie zweven.
Ik ben single, altijd geweest ook, en hou van ongecompliceerde sex afspraken,no strings attached,alleen plezier en lust voor ons samen!
gr Fiona

Dank je voor je berichtje lekker ding, ik zal mijn mailtje kort houden, want ik wil gewoon graag en gauw lekker genomen worden door je. Zonder poespas en verplichtingen. Gewoon heerlijke lekkere geile seks. Dat is wat ik wil. Ieder gaan zijn eigen weg weer daarna, tenzij het zo goed bevalt, dan kunnen we wel vaker afspreken. Eerst maar eens kijken hoe onze eerste kennismaking verloopt.
Een vriendin van mij zit voor paarmaanden in het buitenland voor haar werk, en nu pas ik even op haar huis en kitten.
Dus kunnen we gewoon ons eigen gang gaan, en heb je misschien wel zin om hierheen te komen. Er is een heel groot bed aanwezig waar we onze geile lusten op mekaar kunnen botvieren.
Maar ik kan helaas geen gebruik van haar internet maken, de wachtwoorden weet ik niet, misschien maar goed ook, want ze hoeft niet te weten wat ik in haar huis allemaal uitspook. Want daar had ik het internet even stop gezet omdat ik te weinig thuis ben eigenlijk ik pendel nu zoveel op en neer tussen de huizen dat ik het zonde van het geld vond daardoor dus voor mij is dit echt even een tussenoplossing die sms service.…Daarom heb ik me even bij een mailing site aangemeld voor verder contact. Je kan me bereiken door te komen kijken op www.unicorn-dating.nl daar staat alles precies uitgelegd en kan je mij ook vinden met mijn profiel.


Laat snel iets horen dan ok?

Kus Fiona

Reactieformulier

Klachtenformulier