[Gevraagd] Met pleziertjes

Prijs:
N.v.t.
Sinds:
18-04-2021
Gezien:
75
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Gorinchem
Adverteerder:
Ron K
Telefoon:
06 19443274
Beschrijving:
We zullen en blijven de komende tijd nog steeds de coronabeperkingen voelen. Baal jij daar net zo van als dat ik dat doe en heb je ook al heel lang geen heerlijke seks meer gehad en verlang je daar wel heel erg naar? Voor echte intimiteit en seks heb je nu eenmaal twee mensen nodig.

Zit je daarbij misschien ook in dezelfde situatie als ik? De seks met je partner is helaas niet goed of is er helemaal niet (zoals bij mij). Of heb je misschien geen partner (meer) en is deze nu ook niet op de ‘gewone’ manier te vinden. Zou je dan misschien met mij, man van 54 uit de omgeving van de stad Utrecht af en toe willen afspreken om heerlijk van elkaar te genieten en een fijne tijd te hebben? Het zou geweldig zijn wanneer wij elkaars ‘friend with benefits’ zouden kunnen zijn, die - met natuurlijk wel de coronamaatregelen zoveel als mogelijk is in acht nemend - samen zo af en toe een heerlijke tijd doorbrengen en geweldig van elkaar zullen genieten.

Durf jij de coronamaatregelen tot zo ver op te rekken dat we dat ALLEEN voor elkaar doen? Ik vind dat ze echt belangrijk zijn, maar als we alleen elkaars seksvriend en -vriendin zijn, dan blijft het safe. Zoek je dus geen relatie, maar wel zo af en toe heerlijk genieten en jezelf kunnen laten gaan, neem dan contact met mij op (metpleziertjes@outlook.com). Ik zou dat heel fijn vinden. Ik kijk uit naar je reactie. Groetjes Ron

Reactieformulier

Klachtenformulier

Laatst bekeken advertenties

Met pleziertjes

[Gevraagd] Met pleziertjes

N.v.t.